Név: Jelszó:   regisztráció 576 Online Shop   Fórum
¤ 576 KByte / Konzol
¤ Korábbi cikkeink
¤ Belépés
¤ Regisztráció
¤ Profilom
¤ Fórum
¤ 576 Online Shop
 
 
 

Konzol / KByte tartalomjegyzék
 
Szavazások
szavazások eredményei»
 
Érdekel a PSP Go?

1.Teljes mértékben!
2.Lehet, hogy lecserélem rá a gépem
3.Ezzel lépek be a PSP világába
4.UMD-ket akarok!
A szavazáshoz be kell jelentkezned!


 
 





Keresés a hírekben:
 
2009.06.24. 09:51
PSN: friss statisztika
/Kurrensgen/

Ismét frissíti a PlayStation Networkkel kapcsolatos statisztikáit a Sony. A PSP és a PS3 hivatalos online felülete már 25 millió regisztrált felhasználót tudhat magának - a szám kissé csalóka, hiszen ez az accountokat karistolja egyben, abból pedig játékosonként átlagosan 3 darab van. A PSN indulása óta a regisztráltak 500 millió tartalmat töltöttek le a már 200 játékot, 1900 filmet és 9000 epizódnyi sorozatot tartalmazó kínálatból. A közelmúlt legsikeresebb címe a Final Fantasy VII: a tizenkét éves klasszikus 100 ezer vásárlót fogott meg magának az elmúlt 22 napban.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (2 db) »
 
2009.06.24. 09:42
Leépít a Rockstar
/Cég/

Leépítésre adta a fejét napjaink legsikeresebb stúdiója. A Rockstar a 2008-ban felvásárolt, majd az eredeti Mad Doc Software-ről Rockstar New England-re átnevezett divíziónál kénytelen változtásokat eszközölni. Az andoveri stúdió tíz százaléka került az utcára, elsősorban a QA részlegtől. A Rockstar New England jelenleg egy még bejelentésre váró játékon dolgozik, az első komolyabb mérföldkövet alig pár napja teljesítették, ám a Rockstar a tesztelési folyamatot egyetlen központba szeretné irányítani, így a New Englandi alkalmazottak zöme új állás után kell, hogy nézzen.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (0 db) »
 
2009.06.24. 09:38
Tales of Monkey Island konzolra is?
/Kurrensgen/

Egyáltalán nem tartja kizártnak a Telltale Games a kereken két hét múlva startoló Tales of Monkey Island szélesebb körű konzolos terjesztését. A Monkey Island szériát a kiábrándítóan gyatra és az elődöket megerőszakoló negyedik rész után feltámasztó, nem hivatalosan az ötödik részként tekintett folytatás már így is magáénak tudhat valamiféle konzolos jelenlétet, hiszen a július 7-én startoló PC-s verziót gyaníthatóan pár héttel követi majd a WiiWare kiadás, ám a Telltale ennél tovább menne. Az XBLA-t mostanság erőteljesen Sam and Max és Wallace & Gromit dózisokkal elárasztó stúdió Xbox 360-on és akár PS3-on is szélnek ereszteni Guybrush Threepwoodot. Tegyék!

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (0 db) »
 
2009.06.24. 09:11
The Punisher: No Mercy - dátum és ár
/Kurrensgen/

Frank Castle uraság nagyon nem tud megmaradni a fenekén: az önjelölt bosszúálló nem csak a vásznon, de videojátékok fronton is visszatér. A hazai fejlesztésű, Unreal Engine 3 által meghajtott The Punisher: No Mercy teljeskörű élményt kínál a a Punisher rajongóknak, Mike Deodato keze munkáját dicsérő átvezető animációkkal megtámogatott masszív egyszemélyes kampányt, valamint egy nyolc főt támogató multiplayer porciót kínálva - 10 dollár, július másodika, kizárólag a PSN-en.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (1 db) »
 
2009.06.24. 09:10
Konzolra vált a Tropico
/Kurrensgen/

Erősen PC centrikus mivolta ellenére konzolon is megpróbálja a Tropico. Az "építs magadnak saját diktatórikus karibi államot" koncepciót tökélyre fejlesztő széria épp a harmadik résszel kopogtat a küszöbön, immáron nem csak PC-n de X360-on is. A szeptemberi debüt után a Kalypso erőteljesebb konzolos jelenlétet ígér, 2010-ben további négy játékot dobva piacra tandemben.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (2 db) »
 
2009.06.24. 09:08
Max Payne 3: az első képek
/Kurrensgen/

Max Payne komolyan gondolja a váltást: bőrkabátos, fess ruházatú noir zsaruból elhízott, pocakos és kopasz személyi testőr. Az idő kerekén 12 évet tekerő Max Payne 3 a napfényes Dél-Amerikába tereli mindenki kedvenc öngyilkosjelölt főhősét, fedezékrendszerrel, időlassítással és látványos, de egyelőre titokban tartott újdonságokkal valamikor idén télen, PS3-on és X360-on egyaránt.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (6 db) »
 
2009.06.23. 09:43
E3 2009 / A kritikusok díjai
/Event/

Az aktuális nyomtatott magazinok és az online sajtó után a kritikusok szervezet is kihirdette az E3 legjobb játékainak listáját. A Game Critics Awards huszonkilenc publikáció szavazatait veszi figyelembe. A show legjobb címe az Uncharted 2 volt, amely a legjobb konzolos játék és a legjobb akció/kaland kategória díját is bezsebelte. A legjobb hordozható cím a Scirbblenauts lett amely az eredetiségért járó trófeát is magáénak tudhatja, míg a legjobb új hardver a Project Natal lett. Teljes lista a folytatásban.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (3 db) »
 
2009.06.23. 08:19
Gearbox: új játékokat a piacra
/General/

Eredetiséget és újdonságot kíván látni az FPS piacot jelenleg uraló két szereplőtől Randy Pitchford, a Gearbox elnöke. "Állandóan csak arra várok, hogy a Bungie mikor csinál legközelebb nem a HALO univerzumban játszódó játékot. Hiszen ezek a srácok fantasztikusak, nem? Még a vizen is járnak! Ugyanez a helyzet az Infinity Warddal. Minden évben piszkosul várom a következő Call of Duty adagom, de mitek van még? Tudtok még valamit mutatni amit nem láttam korábban?". Pitchfork tisztában van a játékipar kockázataival és a jelenlegi helyzettel, elismerve, hogy ismeretlen terepre tévedni rizikós. "Azok, akik újítanak díjazva kellene, hogy legyenek, így a döntéshozók végre mernének kockázatot vállalni. Az Infinity Ward számára túlságosan veszélyes lenne bármi mást csinálni, hiszen a COD franchise olyan nagyszabású és kulcsfontosságú". A Gearbox utolsó címe a 2008-as Brother's In Arms: Hell's Highway volt, jelenleg állítólag majd' fél tucat projectet futtatnak, ebből egy sorsa még mindig erősen kérdéses.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (4 db) »
 
2009.06.23. 08:18
inFamous: A teljes képregény
/Cool/

Alig pár héttel az inFamous megjelenése után véget ért a történetet kvázi felvezető képregény széria. Az azonos címen futó füzetek a játék előzményeit taglalják, mélyebben bemutatva a Reapereket és Empire városkáját, kitérve arra is, hogy Zeke házának tetején miért is van annyi próbababa. A teljes képregény megtekinthető online, ingyen és bérmentve.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (1 db) »
 
2009.06.23. 08:18
Tekken 6 októberben
/Kurrensgen/

Végleges dátummal vág neki az őszi szezonnak a Tekken 6. A generációváltással egyidőben bejelentett, eredetileg PS3 exkluzívnak szánt pofozkodás október 27-én jelenik meg az Egyesült Államokban, pár napos késéssel úszva át Európába is, oda, ahol a széria tradícionálisan a legjobb teljesítményt nyújtja. A Namco a startot komolyan gondolja, a Street Fighter IV-hez hasonlóan a másik nagy japán verekedős epicentrum is kínál játékspecifikus arcade sticket, PS3-hoz és X360-hoz egyaránt felajánlva az árkád hű élményt - a vezeték nélküli Fight Stick egy artbookkal megtámogatva 150 dollárral rövidíti meg a szerencsések pénztárcáját.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (29 db) »
 
2009.06.23. 08:16
Xbox 360: gyorsabb dashboard ősszel
/Kurrensgen/

A tavaly ősszel a komplett kezelőfelületet lecserélő frissítés után idén év végén is komolyabb kozmetikázáson esik át az Xbox 360 dashboard. Az NXE marad, a változások többsége új funkciókban merül ki, valamint jelentősen megnövelt sebességben. Az egyelőre név nélküli update komoly hangsúlyt fektet a tartalomszolgáltatás felgyorsítására, a Live-ról leszívott adato miatt még mindig komoly leállásokra képes dashboardot tömve tele gyorsító szerekkel.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (2 db) »
 
2009.06.22. 15:10
GTA: Chinatown Wars PSP-re is
/Kurrensgen/

Ilyen az, amikor valami egészen váratlan történik - a Rockstar háza táján ez szokás, de ilyen irányban még nem: PSP-re vándorol a Chinatown Wars. A GTA franchise első DS exkluzív epizódja ősz magasságában vált platformot, nem csak mint letölthető cím, de mint UMD kiadás is. A PSP verzió szélesvászonra húzott tálalást, finomított fényjátékot és animációkat, valamint tonnányi új missziót kínál a várakozásért cserébe. A döntés annyira nem meglepő, a GTA sorozat PSP-n eddig is nagyon otthon érezte magát, a CW pedig üzletileg abszolúte bukás lett, tizedannyi példányt értékesítve az első hónapban mint amennyit a legtöbb elemző és maga a stúdió várt.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (20 db) »
 
2009.06.22. 07:41
PS3-as mozgásérzékelés: további részletek
/Kurrensgen/

Újabb részletekkel és teljes erőbedobással házal a fejlesztőknél a Sony a PS3-as mozgásérzékelést illetően. Az egyelőre név nélküli project fejlesztése jól halad, az SCE 2010 tavaszán kívánja piacra dobni a terméket, A már a third partyk által is elérhető fejlesztői készlet alapján kijelenthető, hogy a PlayStation Eye-on alapuló technológia minden játékstílusban megállja a helyét, legyen az egyszerű platformer, kvízshow vagy részletes stratégia. A PlayStation Eye kiegészítő beépített erővisszacsatolással érkezik, ráadásul a kamera széleskörű tulajdonságai miatt már mostani állapotában is képes az arc és a fej követésére és felismerésére, új interakciós lehetőségeket nyitva meg ezzel. A mindent látó szem mikrofonja a hang alapú irányítást és érzékelést is lehetővé teszi, maximum négy darab "varázspálcát" kezelve egyidőben. Ennek viszont ára van, az SDK mellé csapott dokumentáció szerint a mozgásérzékelés komolyabb terhelést ró gépre, korlátozva az elérhető memória mennyiségét de egyáltalán nem olyan drámaian, hogy az komolyabb problémát jelentene. A Sony jelenleg erősen teszteli a mozgásérzékelés és a PS3 kontroller funkcióinak vegyítését, a DualShock 3-at is aktívan használva - az elképzelés szerint egy szerepjátékban például a pajzs szerepét tölthetné be, míg a varázspálca lehetne a kard.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (18 db) »
 
2009.06.22. 07:34
Videojáték etimológia
/General/

Habár manapság a videojátékok elnevezése erősen a temérdek alcím használata felé mozdult el, az őskorban minden egyszerűbb volt: az akciójátéknak akciójátékos címe volt, a főhős pedig nem szövevényes multú és titokzatos karakter, hanem egy muszklikban bővelkedő átlag Joe volt. Vagy legalábbis azt hittük, a "Back of the Cereal" blog a dolgok mélyére és és etimológiai szempontból elemzi a legnagyobb franchiseok szereplőinek eredetét, tényekkel alátámasztva, hogy Zelda, Mario vagy épp Olimar honnan is kapta a nevét.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (2 db) »
 
2009.06.22. 07:22
Mortal Kombat: vissza az erőszakhoz
/Kurrensgen/

Az erősen visszafogott MK VS DC után a Mortal Kombat 9 visszatér a gyökerekhez: a következő, talán már nem a Midway kiadásában megjelenő epizód felnőtt kategóriás, vérben és leszakadó testrészekben bővelkedő rész lesz. A már produkciós fázisba lépett fejlesztés épp a fatalityk kidolgozásánál tart, olyan beteges mozdulatok tömkelegét keltve újra életre, amelyek az MK sorozatot jó pár éve sikerre vitték.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (8 db) »
 
2009.06.19. 17:53
Activision: 2010-től PlayStation platformok nélkül?
/General/

Két éven belül felhagyhat a PlayStation platformok támogatásával az Activison - legalábbis elméletben. Bobby Kotick tőle és az iparág hasonszőrű szereplőitől szokatlan módon nyilatkozik: a játékipar második számú kiadója 2010-2011-től a PlayStation 3 és a PSP kihagyása nélkül terítheti szoftvereit. Legalábbis a jelenlegi helyzet alapján, Kotick szerint a PS3 erős hullámvölgyben van amely nagyon költségessé és nehézzé teszi a gép támogatását. A gép mellé csapott szoftverek terén egyre nagyobb lassulást produkáló gép és az Xbox 360 / Wii több mint rentábilis felvevőpiaca miatt a PS3-ra való játékkiadás erősen veszteséges is lehet. Kotick szerint a megoldás egy azonnali árcsökkentés, amely nélkül a Sony komoly bajba kerülhet.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (38 db) »
 
2009.06.19. 11:13
Splinter Cell: Conviction - végleges exkluzivitás?
/Kurrensgen/

Nem időleges exkluzívnak szánja a Splinter Cell: Convictiont a Ubisoft. A már a bejelentése óta X360 specifikus epizód a kiadó állítása szerint sosem tér át másik platformra, több okból is. Az első a franchise Xboxhoz való viszonya, az SC jelentős szerepet játszott az Xbox elstartolásában és népszerűsítésében, a Microsoft ezt pedig akkor és ott jelentős reklámmal és egyéb támogatással hálálta meg - a Ubisoft szerint a kapcsolat körülbelül olyan, mint a PlayStation esetében a Final Fantasyvel. A másik ok technikai, a montreali stúdió egyetlen célplatform köré építette a Convictiont, azt maximálisan és specifikusan használva ki. A Conviction idén ősszel kerül piacra.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (17 db) »
 
2009.06.19. 10:14
Scenecon 2009
/Event/

A SceneCON 2009 egy underground számítástechnikai művészeti találkozó, amelyet a résztvevők általában csak demoscene partyként aposztrofálnak. A demoscene partyknak két évtizedes, a homecomputerek korába visszanyúló hagyománya van. Ehhez a tradícióhoz szeretnénk hozzátenni a részünket a rendezvénnyel, kicsit talán másként, mint az eddigi magyar partyk.

Helyszín:
Csokonai Művelődési Központ
XV. kerület Eötvös u. 64-66.
Budapest, Magyarország

Időpont:
2009. június 20-21.
(Szombat délelőtt 10:00-tól vasárnap reggel 6:00-ig.)

Belépő:
1200 Ft (vagy 5 EUR)

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (5 db) »
 
2009.06.19. 10:00
Halo 3 ODST galéria
/Kurrensgen/

Exkluzív előrendelői ajánlattal készül a szeptember 22-i bevetésre a Halo 3: ODST. Az első és talán az utolsó nagyobb volumenü HALO expanzió nem csak egy vadonat új kampányt és egy béta kulcsot tartalmaz a majdani Halo Reachez, de a Gears of War horda módozatát ügyesen átemelő Firefight opcióba legendás karaktereket is meghív - például Johnson őrmestert. Az ODST a komplett Halo 3 multiplayer porciót is tartalmazza, különálló lemezre pakolva minden eddigi térképet a Legendary, a Herois és a Mythic csomagokkal együtt, 24 csatateret kínálva.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (14 db) »
 
2009.06.19. 09:59
Csúszik a Splatterhouse
/Kurrensgen/

A fejlesztőt váltó, majd a csapat nagy részét újra felfogadó Splatterhouse project 2010 elejéig haladékot kapott. Az egykori Bottle Rocket alkalmazottak és az Afro Samurait elkövető Surge az extra idővel "lehetőséget kap a klasszikus franchise új részének tökéletesítésére". A Namco komolyan gondolja a dolgot, a Splatterhouse nem volt jelen az E3-on mivel a stúdió figyelmét elvonta volna egy demó fejlesztése.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (0 db) »
 
2009.06.19. 09:28
Call of Duty: World at War - újabb rekord
/Kurrensgen/

Újabb rekordot könyvelhet el a meglepően sikeres Call of Duty: World at War. A CoD szériát a második világháborúba ismét visszataszigáló epizód az első letölthető térképcsomaggal már szinte történelmet írt, egy hét alatt egy millió letöltést produkálva, ám a második DLC még ezt is túlszárnyalja, ugyanezt az eredményt érve el - csak épp egyetlen hétvége alatt. A három napos periódus során termelt bevételt látva egyáltalán nem meglepő, hogy az Activision és a piac többi szereplője is ilyen nagy hangsúlyt fektet a DLC-kre: a jövő beköszöntött?

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (0 db) »
 
2009.06.19. 09:16
Újabb vezető távozik a Microsofttól
/Cég/

Peter Moore váratlan távozása után újabb kulcsfontosságú Microsoft vezető talált magának helyet az Electronic Artsnál. John Schappert eddig az Xbox Live divízió aligazgatójaként dolgozott, munkája elismeréseként idén az E3-as előadás vezetését is átvéve. Schappert a váltással ennél magasabb pozícióba jut, John Riccitiello jobbkezeként folytatva tovább karrierjét, a második legnagyobb beosztást kapva meg a világpiacot uraló kiadónál. Schappert számára a környezet nem teljesen új, a direktor úr tizenöt éve a Tiburon megalapítása és annak eladása után több posztot is betöltött az EA-nél 2007-es távozásáig, ám az Xbox live felhasználói körének bővítése és az NXE elindítása után visszatér a gyökereihez. Az EA és a Microsoft közötti kapcsolat a jelek szerint továbbra is gyümölcsöző, a két nagyvállalat között az elmúlt évek során szinte ingáznak a kulcsfontosságú emberek. A Microsoft utódot Schapert helyére nem keres.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (1 db) »
 
2009.06.18. 09:46
Ghostbusters: mennyit ér a felbontás?
/Kurrensgen/

Pixelvadászat és konzolháború élesben, sokadik felvonásban - ismét forrong a képkocka számláló kommuna. Az alany ezúttal az Európában őszig PS3 exkluzív The Ghostbusters. A virtuális szellemírtás multiplatform cím és a két nagyobb gépen (PS3 - X360) elvileg kompromisszumok nélkül fut, de csak elvileg - a szenvedő alany ezúttal a PS3-as verzió, amely 25 százalékkal alacsonyabb, 960x540-es felbontás mellett fut, szemben az X360-as 1280x720-as képaránnyal. A Terminal Reality egyáltalán nem várt sokat a válasszal, a fejlesztőstúdió szerint az összehasonlítás csak akkor érvényes, ha ugyanazt a felbontást nézzük: a PS3-as verzió alapból hátránnyal indult a kevesebb memória miatt, ám még így is sikerült 4 teljes méretű textúrából 3-at belepaszírozni.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (56 db) »
 
2009.06.18. 09:30
LucasArts: további remake-ek
/Kurrensgen/

Nem kíván az első próbálkozásnál leállni a LucasArts: a The Secret of Monkey Island: Special Edition után újabb klasszikus kalandjátékokat porolna le a kiadó. A feltétel? A Monkey Island sikere, csak nagyobb érdeklődés esetén kerülnének elő az olyan sikercímek, mint a Loom, a Day of the Tentacle vagy a Maniac Mansion.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (5 db) »
 
2009.06.18. 09:04
Call of Duty MMO?
/Kurrensgen/

Akár már az őszi Modern Warfare 2-vel az MMO-k felé terelheti a Call of Duty szériát az Activision - vagy legalábbis nem elképzelhetetlen a kiadó legújabb közvéleménykutatása alapján. Az űrlap egy olyan új CoD modellt ír le, ahol egy bizonyos havidíjért VIP jogosultsághoz juthat bárki. Az extrák köre széles, a tagsággal idő előtt megnyithatóvá válnak a térképcsomagok, az új skinek, az esetleges különleges játékmódok, a szélesebb körű statisztika rendszer és egyfajta támogatás a klánoknak / szervezett meccseknek. Az ötlet egyelőre erősen csak a fejekben létezik, de látva az Activision ambícióit a pénztermelés és a franchise kisajtolása terén.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (0 db) »
 
2009.06.17. 20:01
Forza 3: Le Mans
/Kurrensgen/

Egyáltalán nem masszív, de észrevehető kétely után magabiztos megerősítés - igen, a Forza 3 pontosan úgy fest ahogy az E3 alatt tette. A mágia? Több hónapnyi cicomázás: a Forza 3 ezúttal a Le Mans-i futamot veszi górcső alá, hét percnyi színtiszta gameplay jelenettel demonstrálva a Turn10 őszi autós eposzát.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (35 db) »
 
2009.06.17. 19:44
Dragon Quest IX trailer
/Kurrensgen/

Az előző rész és a franchise szellemében de masszív újításokkal áll a porondra a jövő hónapban Japánban a Dragon Quest IX. A szigetország legnépszerűbb sorozata DS exkluzívként hódol be a Nintendo birodalomnak, a gépből mindent kifacsarva, a platform eddigi legtartalmasabbnak és legszórakoztatóbbnak ígérkező JRPG-jét téve le az asztalra. Trailer, hét percbe sűrített gameplay szegmensekkel.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (5 db) »
 
2009.06.17. 07:50
Lost Planet 2: a co-op mód
/Kurrensgen/

Rövid de tartalmas, az E3 során készített interjúval beszél a Lost Planet 2 co-op módozatáról a Capcom. A négy főt támogató opció új irányba kívánja terelni a LP már ismert játékmenetét: az átgyúrt engine által hajtott TPS kasztokkal próbálkozik, nagy hangsúlyt fektetve a csapatmunkára. Az egész képernyőt betöltő akridok és egyéb ellenfelek legyőzése mellett a LP2 már az életerő visszatöltését is feladattá teszi, manuális folyamattá téve azt - a Capcom szerint a co-op csak a kezdet, az átdolgozott multiplayer drasztikus változásokkal vág neki a felolvadt planétának.

wilson
Teljes cikk és hozzászólások (1 db) »
 

Korábbi híreink: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] [160] [161] [162]
Top fórumtémák
Xbox 360
PlayStation 3
Forma 1
576 Konzol
Metal Gear Solid
Top 10 napló
kryss777
1mzolee0
bob bácsi
Krisz
Bodó1971
KyoWarumono
Raul Duke
kenny
Crash1987
Roxas
10 legfrissebb napló
Emori-san
Vicious
ryu haybusa
Bodó1971
feamatar
Treyy
C3RB3RUS
madball66
Leone51
Kiccsidzson
Random naplók
krx
osho
Ezredes
Vicious
UltraMACI
jerom
Count of Hell
Steak
BenyoBoy
Bagó Péter


576 xbox matricák

576 Webáruház
websas.hu