Advertisement
 

Medlemskap

 

Partners

 

Advertisment

 
News \ John Bauergymnasiet gillar sina elever och DreamHack!

John Bauergymnasiet gillar sina elever och DreamHack!

Du kanske redan hade koll på att John Bauergymnasiet, med sina 10,000 elever, är den största friskolan i Sverige. Det du kanske inte visste är att 800 av deras elever deltar på DreamHack Winter.

John Bauergymnasiet är finns på 29 olika ställen i Sverige. De har en mycket uppskattad och populär IT-utbildning, och därav är många av deras elever även DreamHackare.

Du hittar även ett gäng med anställda från skolan, som har byggt en monter här på DreamHacks C-hall. Deras huvudsyfte är dock unikt, de är inte här för att sälja eller visa upp produkter, utan för att stötta sina deltagande elever! Alla elever från skolan får sitt eget VIP-kort till montern. Där bjuds de på mat, dryck, ett soft ställe att chilla på.

De trevliga lärarna berättar att de vill stötta elever som tycker om datorer och datorspel, samt hjälpa till att få fler vuxna att förstå innebörden av detta intresse. En mycket god idé tycker DreamHack, så ta dig dit och känn av den sköna stämningen!



Annons / Advertisment
Information
Postad av: Nicklas "nicke111" Andersson
Datum: 1 year, 8 months ago
Kommentarer: 1
Bookmark and Share
 
Mats och Seth från John Bauergymnasiet i Kalmar hänger med sina elever på plats D39:5. Kom gärna förbi och hälsa på vår monsterdator.
 

Skriv kommentar
Du är inte inloggad eller så har du inte ett konto. Skapa ett konto eller logga in så kan du posta en kommentar.

Partners

TeliaNorton from Symantec
MediatecTeliaSonera - International Carrier
ScandicIntelCiscoBillys
 

DH on the webb


 

Advertisment










 

Advertisment