Hjælp    Sitemap Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
Gå til Forsiden
Annonce fra Avisen
Stjerne-målvogter siger ja til FCK


  Katalin Pálinger erstatter måske Matilda Boson (bill.) på FCK's venstrefløj. Foto: Claus Fisker

Værktøjer 



Af OLE RAVN

Den ungarske stjernemålvogter Katalin Pálinger bekræfter nu, at hun i nærmeste fremtid skriver under på en to års kontrakt med FCK.

»Jeg ønsker at teste mig selv i verdens bedste liga. Vigtigt er det for mig, at jeg i Eszter Siti får en ungarsk holdkammerat i klubben,« siger Dunaferr-målvogteren til de ungarske medier.

Pálinger med 158 landskampe vil blive præsenteret indenfor den næste måneds tid, men måske vil hun få yderligere ungarsk selskab. FCK virker nemlig...


...også stærkt interesseret i Pálingers holdkammerat Ivett Nagy, der er venstre fløj på det ungarske landshold.

Yndlingsby

Netop på den plads mangler FCK forstærkning til næste sæson, efter at klubbens nuværende svenske landsholdsspiller Matilda Boson har skrevet under på en kontrakt med Aalborg DH.

26-årige Pálinger lægger ikke skjul på, at København er en af hendes yndlingsbyer. FCK jagtede allerede Dunaferr-målvog-teren op til denne sæson, men måtte til sidst gå ud og skrive kontrakt med den brasilianske målvogter Chana Masson i stedet.

Tidligere har FCK med henblik på næste sæson skrevet kontrakt med landsholdets højre fløj Josephine Touray samt den nuværende Horsens-træner Thomas Hylle til at afløse Morten Soubak.

ora@bt.dk

Lagt på www.bt.dk den 16. februar 2005 kl. 00:30


 
 

Hjælp    Sitemap Til Toppen Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
© 2003 B.T. – Kr. Bernikows Gade 6, DK–1006 København K Ophavsret    Personoplysninger