Hjælp    Sitemap Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
Gå til Forsiden
Annonce fra Avisen
Dyr sviner


  Peter Madsen får ikke lov at sige noget om episoden. Foto: Morten Juhl

Læs også


Værktøjer 



Af OLE RAVN

Peter Madsen risikerer tv-dom, lang karantæne og bøde efter knæ i skridtet på modspiller.

Seks ugers karantæne.

Den trussel har den 26-årige danske Bochum-angriber Peter Madsen hængende over hovedet efter i lørdagens kamp i Dortmund at have plantet sit knæ direkte i skridtet...


...på den tyske landsholdsforsvarer Christian Wörns.

I 80 minutter havde den danske landsholdsangriber siddet på udskiftningsbænken og ikke blot set sit hold komme bagud 1-0, hvilket også blev slutresultatet, men samtidig set nedrykningstruede Bochum blive snydt først for et straffespark og senere for en scoring af Lokvenc.

Derfor var det en noget frusteret dansker, der kom på banen, og i det ene minut, der overraskende kun var lagt til af den uhyggelig svage dommer Albrecht, kom det til et sammenstød mellem Peter Madsen og forsvarer Wörns, hvor danskeren klart forløb sig.

Som så mange andre ting i den kamp, så dommeren heller ikke Peter Madsens voldshandling, men problemet er, at det gjorde tv-kameraerne.

»Det vil overraske mig meget, om forbundets disciplinærkomite ikke træder sammen og giver Peter Madsen en karantæne på baggrund af tv-billederne. Det normale for sådan en episode vil være seks uger,« siger Bild-redaktør Dirk Krümpelmann, der skrev om kampen i Dortmund.

Mundkurv

Peter Madsen havde ingen kommentarer efter kampen og heller ikke i går.

»Han har simpelthen fået forbud mod at tale med journalister,« fortæller Dirk Krümpelmann.

Træner Peter Neururer var ikke i tvivl efter kampen, da han blev spurgt til episoden.

»En voldelig tackling. Det sidste ord i den sag er bestemt ikke sagt,« kom det efter kampen fra en meget vred Bochum-træner.

Det beviste Bochum allerede i går, hvor Peter Madsen fik besked om, at han skal stille til møde med klubbens træner og ledelse i morgen.

I klubben vil man vente på en eventuel tv-dom, før man tager stilling til yderligere straf af landsholdsangriberen, men bliver han dømt af forbundet, kan han sikkert vente en bøde fra klubben oveni.

For landstræner Morten Olsen kommer episoden heller ikke på det allerbedste tidspunkt. Bliver Peter Madsen dømt seks ugers karantæne, vil det nærmest være umuligt for landstræneren at udtage Madsen til VM-kvalifikationskampene den 26. marts hjemme mod Kasachstan og fire dage senere ude mod Ukraine.

I forvejen er der karantæne til Thomas Gravesen, Per Krøldrup og Steven Lustü, mens Morten Olsen selv skal på tilskuerpladserne.

ora@bt.dk

Lagt på www.bt.dk den 14. februar 2005 kl. 00:30


 
 

Hjælp    Sitemap Til Toppen Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
© 2003 B.T. – Kr. Bernikows Gade 6, DK–1006 København K Ophavsret    Personoplysninger