Hjælp    Sitemap Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
Gå til Forsiden
Annonce fra Avisen
Lup på Madsens højre knæ


  optagelserne af weekendens lokalopgørmod Dortmund kommer til at udgøre bevismaterialet mod Peter Madsen. Affotograferet fra DR

Læs også


Værktøjer 



Af CASPER HJORTH

Peter Madsen kom et skridt nærmere en karantænedom, efter disciplinærkomiteen i det tyske fodboldforbund i går valgte at efterforske landsholdsangriberens handlinger i weekendens lokalopgør mod Dortmund.

Landsholds-angriberen er dermed et skridt nærmere hård karantænedom for voldelig optræden.

Anklagen lyder på voldelig og usportslige optræden.


Det kan koste seks spilledagens karantæne, og derved kommer Madsen i endnu dårligere form op til landskampen mod Kasakhstan 26. marts, end han var mod Grækenland, hvor han misbrugte en mega-chance i sidste minut.

Som B.T. skrev i går, så fremgår det af TV-billederne fra ZDF, at Bochum-spilleren planter højre knæ i skridtet på Christian Wörns, uden at bolden er i nærheden.

Dommeren så ikke episoden, så optagelserne kommer til at udgøre bevismaterialet sammen med afhøringerne af Madsen og Wörns.

Tysk TV var på sagen kort efter slutfløjt, og der tog Wörns lidt af gassen - måske fordi han selv er en hård negl på banen.

»Det er, hvad der sker. Den episode lod jeg blive på banen,« sagde Wörns.

Peter Madsen ønsker ikke at udtale sig, men allerede på kampdagen sagde hans træner, at han ville tage en alvorlig snak med sin danske angriber. På fodbold-tysk betyder det ofte en intern bøde.

Madsen var startet på bænken, og det hjalp ikke på hans humør, at Bochum følte sig snydt for et straffespark og fejlagtigt fik underkendt et mål for offside.

»Vi håber på en mild straf, hvis disciplinærkomiteen tager de omstændigheder med i deres overvejelser,« siger Ansgar Schwenken fra Bochums bestyrelse til Westdeutsche Allgemeine.

chh@bt.dk

Lagt på www.bt.dk den 15. februar 2005 kl. 00:30


 
 

Hjælp    Sitemap Til Toppen Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
© 2003 B.T. – Kr. Bernikows Gade 6, DK–1006 København K Ophavsret    Personoplysninger