Hjælp    Sitemap Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
Gå til Forsiden
Annonce fra Avisen
Zidan: Jeg er blevet uretfærdigt behandlet


  - Jeg er blevet uretfærdigt behandlet lige fra den dag, politiet kom og ville have uret, siger Mohamed Zidan.
Foto: Localeyes

Videoklip
Se videoklipSportsdirektør Jens Ørgaard angående Zidans dom
56K | 256K
Se videoklipMohamed Zidan i retten
56K | 256K

Læs også


Værktøjer 



Mohamed Zidan mente efter den betingede dom for hæleri, at han er blevet uretfærdigt behandlet i Danmark, men dommen får ikke betydning for klubfremtiden.

Mohamed Zidan var ikke imponeret over måden, anklagemyndigheden og medierne har håndteret hælerisagen om et stjålet ur. Han mente, at der var blevet gået alt for hårdt til ham, siden sagen blev kendt i efteråret 2004.

- Jeg er blevet uretfærdigt behandlet lige fra den dag, politiet kom og ville have uret. Der kom en masse overskifter som "Politiet vil have...


...Zidan", og det fik jo hele min familie til at ringe for at spørge, om jeg nu skulle i fængsel. Det synes jeg ikke er fair, for ingen er perfekt, og alle kan lave fejl. Sådan skal jeg ikke behandles, sagde Mohamed Zidan efter dommen på 60 dages betinget fængsel.

- Jeg er glad for at sagen er ude af verden, så alt er glemt nu. Jeg synes godt nok, at sagen er uretfærdig, men jeg glad for, at den ikke ødelægger min karriere, sagde Mohamed Zidan.

- Jeg skal ringe til klubben og fortælle, hvad der er sket, men det betyder ikke noget for nogen af os, sagde Werder Bremen-spilleren.

/ritzau/

Lagt på www.bt.dk den 15. februar 2005 kl. 19:40


 
 

Hjælp    Sitemap Til Toppen Kontakt B.T.    Om B.T.    Annoncering    Abonnement  
© 2003 B.T. – Kr. Bernikows Gade 6, DK–1006 København K Ophavsret    Personoplysninger