Res Publica
EST | ENG | RUS

1. Tööjõumaksude vähendamine
2. Loovust ja isikupära edendav kool
3. Vähem õigusakte, vähem ametnikke, vähem bürokraatiat
Res Publica Naiskogu

Res Publica Naiskogu loodi augustis 2002 Tartus. 30. novembril 2003 toimunud üldkogu otsustas Naiskogu reorganiseerida mittetulundusühinguks.

Naiskogu eesmärkideks on hoogustada Res Publica naiste osalemist ühiskondlikus elus ja poliitikas. Selle saavutamiseks peetakse oluliseks aktiivselt osaleda erakonna poliitikate väljatöötamisel ja elluviimisel, võtta ühiskonnas aktuaalsetes küsimustes seisukohti ja neid levitada, koolitada erakonna naisliikmeid, osaleda nii kohalikel, Riigikogu kui ka Europarlamendi valimistel, korraldada heategevusüritusi ja -kampaaniaid.

Naiskogu tegevust juhib juhatus, kuhu kuuluvad seitse üldkogul valitud liiget ning lisaks üks liige igast Naiskogu piirkondlikust klubist, kus on rohkem kui 30 liiget. 2003. aasta üldkogul valitud juhatus valis Naiskogu esimeheks Riigikogu liikme Reet Roosi ning aseesimeheks ettevõtja Inga Kupu.

2005. aasta üldkogu valis uue juhatuse ning esimeheks sai Sirje Potisepp, aseesimees on praegu Riina Kitt.


Vaata lisaks:

Hiiumaa Saaremaa Pärnumaa Viljandimaa Valgamaa Võrumaa Läänemaa Raplamaa Harjumaa Järvamaa Lääne-Virumaa Ida-Virumaa Jõgevamaa Tartumaa Põlvamaa