Res Publica
EST | ENG | RUS

1. Tööjõumaksude vähendamine
2. Loovust ja isikupära edendav kool
3. Vähem õigusakte, vähem ametnikke, vähem bürokraatiat
Ettevõtjate Kogu

Ettevõtjate Kogu on Res Publica kogudest praegu noorim, asutatud 10. detsembril 2003. Res Publicas on üle 350 äriühingu tippjuhi ja osaniku - need on inimesed, kes edendavad Eesti majandust, loovad uusi töökohti ning riigile maksutulu jne. Nende teadmiste ja kogemuste kasutamata jätmine oleks raiskamine. Seetõttu ongi Res Publica Ettevõtjate Koja eesmärkideks erakonna programmiliste seisukohtade väljatöötamise ja erakonna poliitika kujundamise protsessis osalemine, erakonna vaadete tutvustamine ettevõtjate hulgas ning ettevõtjate osaluse hoogustamine Eesti ühiskondlikus ja poliitilises elus. Kogu tegevust juhib 7-liikmeline juhatus, mille esimees on Tõnis Palts.

Ettevõtjate Kogusse võivad kuuluda Res Publica liikmetest või toetajaliikmetest äriühingute osanikud või tippjuhid. Kui soovid Ettevõtjate Koguga liituda, saada sooviavaldus respublica@respublica.ee.

.
Vaata lisaks:



Hiiumaa Saaremaa Pärnumaa Viljandimaa Valgamaa Võrumaa Läänemaa Raplamaa Harjumaa Järvamaa Lääne-Virumaa Ida-Virumaa Jõgevamaa Tartumaa Põlvamaa