BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
109917
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
07-07-2006 Nieuws
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Virgin Comics

Richard Branson werpt zich op een nieuw deel van de wereld. De Comics. Of ik nu moet juichen of moet zuchten, ik weet het niet goed. Virgin Comics is de naam en er gaan 3 soorten comic reeksen uitkomen. Shakti is de eerste soort van comics, deze gaan zich vooral concentreren op tradities en mythes van India. De eerste reeksen van Shakti zijn Ramayan reborn, Devi, Snakewoman en the Sadhu. Director's Cut comics word vooral een samenwerking tussen gekende film regiseurs. Hun visie zal in stripverhaal worden gegoten. De eerste Director die hier voor in actie treed is John Woo. Hij zal samen met Garth Ennis Seven Brothers maken. De 3de en laatste soort van comics is Our Voices deze zal innovatieve schrijvers/tekenaars hun ding laten doen. Dat is wat de website zegt tenminste.

Ik heb het artwork van Devi en Ramayan reborn gezien en ik moet zeggen dat het zeker niet slecht is. Maar zoals iedere comic liefhebber wel weet is dat ookal heb je prachtige tekeningen, als het verhaal op niets trekt dan zal je niet verder lezen. De schrijver van beide comics is Shekhar Kapur nu niet meteen een meester schrijver/director, maar iedereen verdient een kans natuurlijk. Maar zoals iedereen weet is geld niet echt een probleem voor Richard Brandson, zo zal bvb de eerste cover van Ramayan reborn door niemand minder dan Alex Ross worden geschilderd. De covers van Alex gaan nooit ongezien voorbij.

Als je het mij vraagt gaat Virgin Comics niet echt hoge toppen scheren. Eerder zullen deze in de richting gaan van Spirit of the Tao en tientalle andere soortgelijke comics die sterk beginnen maar al snel inspiratieloze comics worden. Een stille dood is meestal niet ver weg. De Indische Mythologie spreekt mij wel aan maar dan liefst de klassieke stijl en niet in een nieuw modern jasje. Rayaman reborn krijgt van mij zeker een kans maar het gevoel dat achterblijft bij het horen van Virgin Comics .............. Whats next?

Enkele Artworks uit de verschillende comics en op IGN vind je een gratis Promo nummer.



(2/5 - 3 Stemmen)
07-07-2006, 11:02:19 Malkavian
comics  
Reacties (2)
 Vorige pagina Volgende pagina 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
liene in ecuador
lieneinecuador
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten