BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
114173
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
04-04-2007 Nieuws
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... The Exterminators: Bug Brothers (TPB) (Review)
Verhaal door Simon Oliver
Tekeningen door Tony Moore
Uitgegeven door Vertigo

Gedurende een ruime tijd heeft Vertigo een nieuwe weg ingeslagen. Hun gotische fantasy series hebben plaats gemaakt voor nieuwe marginale vette verhalen. Exterminators is er zeker eentje om in het oog te houden. Bugs on a conspiracy trip.
De eerste bundel is een algemene kennismaking met de fucked-up personnages, ziekelijke cases en dit allemaal in hun natuurlijke habitat.

We kennen Tony Moore van zijn eerste Walking Dead issues. Simon Oliver wou eerst dit script verkopen aan een televisie station maar besloot dan wijselijk om toch maar voor het medium comics te kiezen. Wie weet komt het er nog wel van.
Give it a chance and hopefully you'll ...

Enjoy !! .

Klik hier voor een preview.

Score : 7/10





(0 Stemmen)
04-04-2007, 22:41:00 Malkavian
comics   review  
Reacties (0)
Nieuws
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Spider-man : Reign (Review)
Verhaal door Kaare Andrews
Tekeningen door Kaare Andrews
Uitgegeven door Marvel

Spider-man : Reign, een mini serie die zich afspeelt in de toekomst van Spider-man. Peter Parker is oud geworden en heeft zijn kostuum al lang weg geborgen in de kast. Tijden zijn veranderd en de wereld heeft superhelden verboden. New York City zit zonder gemaskerde misdadigers en dus zijn gemaskerde helden niet meer nodig. De burgemeester van NYC gaat in enkele dagen het WEB activeren. Dat is een lazer web rondom de stad die elke superschurk weg houdt uit de stad. En in de stad regeert de burgemeester met zijn politiemacht. De pers wordt gecontroleerd, media aanbanden gelegd en vrijheid is nog maar een woord in de woordenboek, als dat woord er dan nog in zou staan natuurlijk.

Peter krijgt het bezoek van een oude bekende werkgever die de strijd nog niet heeft opgegeven. Hij vraagt Peter terug zijn kostuum aan te trekken en ten strijde te gaan tegen de dictatuur van de burgemeester. Peter heeft er geen zin in, hij wil liever thuis met Mary Jane zitten. Zijn oude knoken willen rust en vrede. Maar toch gebeurt er iets dat ervoor zorgt dat de oude man terug het masker aantrekt. Spider-man is back maar de Burgemeester heeft ook wat vrienden terug gebracht.

Prachtig Spider-man verhaal dat helaas veel te kort is (4 nummers). De tekenstijl past perfect bij het verhaal, het is dan ook beide door Kaare Andrews gedaan. Het verhaal is ruw en hard. Het is een volwassen Spider-man comic met natuurlijk de nodige Spidey Humor. Bij de publicatie van het eerste nummer is een kleine controverse ontstaan. Marvel excuseerde zich onmiddelijk en zei dat lezers het verhaal terug mochten brengen. De reden? De oude Peter Parker zat naakt op zijn bed en je kon zijn klokkenspel zien. In de re-print is dat natuurlijk mooi bedekt door een schaduw erover te plaatsen. (kheb de ongecensureerde versie erbij geplaatst. .... Whats the big fuss?)

Voor mij persoonlijk een van de betere Spider-man comics die er is.

Score : 8/10





(0 Stemmen)
04-04-2007, 21:39:09 Malkavian
comics   review  
Reacties (1)
Nieuws
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... FanBoy TV episode 1

Door zoektochten op het wijde web heb ik iets nieuws gevonden. Fanboy TV. Een TV show over alles wat met comics te maken heeft. Ze zijn al jaren bezig met PodCasts en natuurlijk heb ik daar nu ook een abonnement op. Het is een natte droom voor zo dicht bij comics te staan, nauw contact te hebben met sommige schrijvers en tekenaars. Zeer goede Show en ik hou jullie zeker op de hoogte wanneer de volgende uitkomen.

De eerste aflevering is allesinds al gereleased deze maandag en had niemand minder dan Brian Denham (Iron Man) en Ed Brubaker (De man achter de dood van Cap.America) in de show. Voeg daar dan nog eens reviews en nieuws over comics. En alles zit wel goed. :)

Fanboy TV epi 1 part 1
Fanboy TV epi 1 part 2
Fanboy TV epi 1 part 3
Fanboy TV epi 1 part 4

Enjoy.



(0 Stemmen)
04-04-2007, 20:16:25 Malkavian
comics   fun  
Reacties (0)
 Vorige pagina Volgende pagina 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Headlines niet beschikbaar
Fout bij het lezen van RSS feed
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
My cars
ragtom
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten