BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
110069
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
10-05-2007 Nieuws
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Goonies, the Search for Sloth

Ze zijn terug. De Goonies zijn terug. De nostalgie druipt van de originele Goonies film. Richard Donner, regiseur van onderandere Leathal Weapon en Superman, schrijft samen met Geoff Johns een nieuwe goonies verhaal. Goonies : The Search for Sloth, gaat een 5-delige miniseries zijn met tekeningen van Matt Haley (Superman Returns). De serie gaat verder op de film.

De originele tiener-avonturen film van 1985, bracht ons de Goonies, een groep bengels die aan een quest bezig waren op zoek naar een verloren piraten schat. Het avontuur bracht hen in botsing met de Fratelli familie die ook achter de schat zat, een doolhof vol vallen en een zachte reus Sloth genaamd. 20 jaar later gaat hun verhaal verder in de comics.

20 jaar? Dan schiet er van de bengels van toen niet zoveel meer over? Nee hoor, ze gebruiken de magische kracht van comics waar de personages trager verouderen maar toch mee gaan met hun tijd. Het verhaal neemt nu plaats maar speelt zich enkele jaren af na de film. Sommige Goonies zijn in het Middelbaar en andere zitten op de universiteit, maar ze zijn niet langer de hechte groep van vroeger. Hoe dit komt zal je lezen in de comic, maar het zou met liefde te maken hebben.

Het verhaal zelf zal gaan rondom de verdwijning van Sloth, die plotseling verdwijnt uit zij grot vlak nadag de Fratelli familie ontsnapt is van de gevangenis. De meeste Goonies fans zullen zonder twijfel vol spanning het verhaal lezen maar natuurlijk zal er ook wat controversie in zitten, namelijk met de oorsprong van Sloth.

“This was always part of his backstory from the very first draft that Spielberg was involved with,” zegt Geoff Johns. “We’re actually adding one of the cut original scenes talking about Sloth into the comic.” De Search for Sloth zal later deze zomer in de winkel liggen. Maar als laatste gaf Geoff Johns nog een hint: “Bigfoot is the central mystery behind this Goonies adventure. That’s about all I can say—other than the fact that he is real.”

Geef dan je mening op het BrainFreeze Forum



(0 Stemmen)
10-05-2007, 23:04:24 Malkavian
comics   nieuws  
Reacties (2)
Films
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Films : Tim Roth is the Abomination

Er zijn al enkele namen bekend over de nieuwe Hulk film. Zo zal Edward Norton (Illustionist, American History X, Fight Club) de rol vertolken van Bruce Banner. Liv Tyler (LoTR, Armageddon) zal dan Betty Ross voor zich nemen. Wie de vijand speelt van de Hulk in deze film was nog onzeker, tot nu.

Tim Roth zou gecast zijn om Emil Blonsky aka. the Abomination te spelen in de nieuwe Hulk film. Blonsky is in de comics een KGB agent die hem opzettelijk met de Gamma straling liet bestralen. Blonsky had een grotere dosis straling dan Bruce, wat hem dan tevens groter en sterker maakt dan de Hulk maar de mogelijkheid wegnam om terug in een mens te veranderen.

De film zal geregiseerd worden door Loius Leterrier, die we kennen van de Transporter films en Danny the Dog. In zijn vorige films stond vooral de actie centraal. En iedereen die aan Hulk denkt , denkt aan grote acties scenes. Iets wat ik persoonlijk vond dat ontbrak in de vorige film. Hulk 2 zal in Juni 2008 in de bioscoop te zien zijn in Amerika.

Geef je mening op het BrainFreeze Forum


(0 Stemmen)
10-05-2007, 15:25:56 Malkavian
comics   films  
Reacties (3)
 Vorige pagina Volgende pagina 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
VremdeFarm
vremdefarm
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten