BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
111861
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
06-06-2007 Reviews
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Review : Ultimate Fantastic Four, GOD WAR
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Eerlijk gezegd was ik een beetje ontgoocheld dat het duo Mark Millar/Greg Land niet verder deed met Ult.F.F. want hun vorige bijdrages hebben de reeks op een hoger niveau gebracht. Nu is het dus Mike Carey die de fakkel overneemt ( http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Carey ) en hij laat het fantastische viertal direct een andere richting nemen.

Het was een zware dobber. Al van in het eerste deeltje wordt men met een tiental nieuwe personages geconfronteerd zonder echte introductie, personages die op de vlucht zijn uit een ander universum. Het is allemaal enorm verwarrend en ik heb de eerste twee deeltjes van deze bundel uiteindelijk herlezen om wat meer vat te krijgen op de vertelling. Wat straffer is, die nieuwe personages, en zeker de slechterikken Thanos, Ronan en Gallowglass, zijn in deze bundel veel interessanter dan de Fantastic Four zelf. Het is alsof Carey een fantastische vertelling in zijn hoofd had en er maar de FF bij betrokken heeft omdat dat nu eenmaal zijn opdracht was.

Uiteindelijk is dit van begin tot eind een verhaal met veel explosies en gevechten maar we leren weinig bij over de personages. Carey zorgt niet voor verdere uitdieping van de karakters van de helden, ze gaan gewoon van het ene gevecht naar het andere. Ik heb ook het gevoel dat er een betere inkadering van het verhaal had kunnen zijn, iets wat de lezer meer betrokken tot het verhaal had kunnen doen voelen.

Image Hosting by PictureTrail.com


Met al deze negatieve woorden, moet ik wel zeggen dat het zeker geen slechte TPB is. Er zitten wel goede zaken in en ik zal het met plezier nog eens herlezen in de toekomst. Dat zal ook komen door het indrukwekkende tekenwerk van Pasqual Ferry ( http://www.newsarama.com/images/interviews/2005/ferry/Ferry.htm ) dat soms wat chaotisch overkomt maar over het algemeen verbluffend is. Zo is de aankomst van Gallowglass op aarde in het tweede deeltje een feest voor het oog. P.R.A.C.H.T.IG.

De volgende Ultimate FF-bundel (te verschijnen in juli) zal waarschijnlijk Diablo introduceren, met tekenwerk van respectievelijk Mark Brooks. Toch iets om naar uit te kijken vind ik.





(0 Stemmen)
06-06-2007, 10:15:01 Malkavian
comics   review  

Reacties

Vul hier uw reactie in
Uw naam verplicht
Uw e-mail
URL
Titel
Reactie verplicht
Anti-spam verplicht Typ de onderstaande karakters over in het invoervak. Dit vragen we om geautomatiseerde spam tegen te houden.
- Klik hier of op de afbeelding als u de tekst in de afbeelding niet kan lezen.
- Specifieke reclamefilters kunnen de reden zijn waarom u deze code niet kan lezen. Is dit bij u het geval? Laat het ons weten.
(verplicht = verplicht!)
 Another 3 Vertigo's First Review : Ultimate X-men, ... 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
Welkom in Hoboken
hobokenblog
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten