Stranica 1 2 3 4    
HSS


HSS četvrtak, 25.10.2007.
Član Predsjedništva HSS-a i prvi na listi koalicije HSS/HSLS/PGS Željko Pecek izjavio je kako ga čudi te da mu je žao što je došlo do takve reakcije potpredsjednika HSLS-a Zlatka Kramarića koji je izjavio da se neće kandidirati za Hrvatski sabor ako nositelj liste u 4. izbornoj jedinici bude HSS-ovac Željko Pecek.Predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić rekla je kako neće komentirati Kramarićev istup. "Ne komentiram već sastavljam listu", rekla je Adlešić.

HSS ponedjeljak, 15.10.2007.
Autobus koalicije HSS/HSLS/PGS danas je boravio u Virovitičko-podravskoj županiji. Na skupovima u Pitomači, Virovitici, Slatini, Orahovici i Zdencima stranački dužnosnici su predstavili izborni program za branitelje i program za ukidanje odredbe o 0,0 promila.

HSS nedjelja, 14.10.2007.
Koalicija stranaka HSS-HSLS 4. izborne jedinice pozivaju građane na početak izborne kampanje u županiji Virovitičko – podravskoj. HSS i HSLS će dio kampanje provoditi na način da će stranački dužnosnici obilaziti Hrvatsku autobusom na kat koji je označen koalicijskim bojama i znakovljem. Koalicijski autobus u Virovitičko-podravsku županiji dolazi u ponedjeljak 15. listopada.

HSS srijeda, 03.10.2007.
Bivši pomoćnik ministra poljoprivrede Josip Hrala podnijet će privatnu tužbu protiv virovitičkog gradonačelnika Zvonka Kožnjaka koji je na prošlotjednoj konferenciji za novinare HDZ-a pod nazivom «Mito i korupcija u SDP-u i njihovim koalicijskim partnerima» izjavio da je Hrala pravomoćno optužen ne navodeći o kojem je slučaju riječ.

HSS petak, 21.09.2007.
«Zbog uspjeha na lokalnim izborima HSS daje iznimnu važnost pitanju lokalne uprave i decentralizacije. Hrvatska je jedna od najcentraliziranijih država Europe što nedvojbeno pokazuju podaci da 91 posto ukupnih prihoda ide u državnu blagajnu, a tek 9 posto jedinice lokalne samouprave od čega 4,5 posto grad Zagreb», rekao je Damir Bajs naglasivši kako HDZ-ova Vlada u protekle četiri godine nije donijela niti jedan zakon koji bi riješio pitanje decentralizacije.

HSS utorak, 18.09.2007.
Dragovoljac Domovinskog rata i tajnik Gradske organizacije HSS-a, Josip Novogradec, uputio je otvoreno pismo aktualnoj gradskoj vlasti prosvjedujući što nije organizirala obilježavanje godišnjice pada vojarne. Mnogi naši dragi prijatelji položili su svoje živote u temelje Hrvatske države, Išli smo sa srcem, bez kalkulacija. "Nismo tražili, i ne tražimo ništa više nego nam po zakonu pripada, ali tražili smo, i tražimo i dalje, da se ne zaboravi. Nažalost počeli smo zaboravljati na važne događaje za naš grad Viroviticu".

HSS četvrtak, 30.08.2007.
Hrvatska seljačka stranka Virovitičko-podravske županije zatražili su ostavke predsjednika Općinskog vijeća Općine Nova Bukovica Zlatka Miloševića, potpredsjednika Zdenka Bedekovića i vijećnika Maria Brzice jer su policijski službenici Policijsko uprave Virovitičko-podravske podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Slatini kaznene prijave protiv njih zbog postojanja osnovane sumnje da si iskoristivši svoje položaje i prekoračivši svoje ovlasti počinili kazneno djelo protiv službene dužnosti i kazneno djelo protiv vjerodostojnosti isprave.

HSS četvrtak, 23.08.2007.
Predsjednik Županijske organizacije HSS-a i saborski zastupnik Željko Pecek ponovno je na današnjoj konferencija za novinare u Virovitici zatražio ostavku virovitičko-podravskog župana dr Stjepana Feketića.

HSS četvrtak, 23.08.2007.
HSS-ov saborski zastupnik Željko Pecek izjavio je danas da će predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa prijaviti Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) zbog kršenja Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor.

HSS srijeda, 08.08.2007.
Predsjednik Županijske organiuacije HSS-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Željko Pecek izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare kako će HSS na prvoj jesenjskoj sjedmici Hrvatskog sabora zatražiti da se osigura proraćunski novac za sanaciju šteta od suše.

HSS srijeda, 08.08.2007.
Predsjednik Županijske organizacija HSS-a Željko Pecek izjavio je danas na konferenciji za novinare da je i ovogodišnja proslava Dana grada Virovitice organizirana po modelu «dajte građanima kruha i igara pa da zaborave na probleme koji ih tište». HSS je nezadovoljan velikom količinom novaca koji se iz gradskog proračuna izdvoja za proslavu Dana grada Virovitice, a riječ je o 500.000 kuna za kulturno-zabavne i sportske programe i još 240.000 kuna za spomenik dr Franji Tuđmanu, prvom hrvatskom predsjedniku.

HSS srijeda, 08.08.2007.
Županijska organizacija Hrvatska seljačka stranka Virovitičko-podravske obilježila je danas godišnjicu smrti osnivača i vođe HSS-a Stjepana Radića. Kraj spomen poprsja Stepanu Radiću u «malom parku» položeni su vijenci i zapšaljene svijeće.

HSS četvrtak, 12.07.2007.
Na sjednici Skupštine Virovitičko podravske županije, održanoj 10. srpnja 2007 godine, usvojen je prijedlog da najviše županijsko priznanje, “zlatnu plaketu“, dobije Opća bolnica Virovitica. Klub HSS-a nije podržao taj prijedlog jer HSS-ovci smatraju da zbog izrazite neaktivnosti u razvoju zdravstvenih kapaciteta, te nenamjenskog i netransparentnog trošenja proračunskog novca, ne zaslužuje to priznanje.

HSS srijeda, 04.07.2007.
"Mi vjerujemo da će oni to pokušati demantirati i opravdati na bilo koji način, ali kako opravdati činjenicu da je gospodin Željko Iharoš dobio 15 hektara zemlje u koncesiju na 10 godina. Gospodin Iharoš je direktor gradskog poduzeća“ Flora“ d.o.o., i vlasnik je privatnog poduzeća koje ima koncesiju za, takozvani, javni prijevoz i kojega grad sufinancira sa 50.000 kuna na godinu, dok se, navodno, ne uhoda. Smatramo da gospodin Iharoš ima od čega živjeti, za razliku od nekih poljoprivrednika koji su na rubu opstanka, a nisu dobili zemlju, premda im je to osnovna djelatnost.

HSS nedjelja, 06.05.2007.
Kiša što je cijelu noć padala nije omela planinare, ribiče, bicikliste i ostale ljubitelje prirode te članove i simaptizere HSS-a da se danas okupe na 1. virovitičkom ribnjaku na manifestaciji «Doručak na travi», koju u povodu Svjetskog dana kretanja već petu godinu zaredom organizira Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke

HSS subota, 31.03.2007.
Nakon što je saborski zastupnik Željko Pecek još sredinom rujna prošle godine u Hrvatskom saboru postavio zastupničko pitanje zahtijevajući da mu se dostave podaci o stotinu najvećih korisnika poticaja u poljoprivredi za 2005. i 2006. godinu, odgovor Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva putovao je do Ž. Peceka gotovo pet mjeseci.

HSS petak, 30.03.2007.
Iznenađen stavom HSLS kojega su na osnovu priopćenja objavili mediji vezano za buduće parlamentarne izbore, reagirao je tajnik Županijske organizacije HSS-a Josip Novogradec. "Za zajedničke liste HSS-a i HSLS-a dogovoreni su određeni kriteriji koji se trebaju poštivati. Najvažniji kriterij su posljednji rezultati stranaka na izborima za Općinska i Gradska vijeća , za Županijsku Skupštinu i naravno, prošli izbori za Sabor", piše Novogradec.

HSS utorak, 27.03.2007.
Predsjednik Županijske organizacije HSS-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Željko Pecek zatražio je danas u Virovitici hitnu sjednicu Eko stožera Virovitičko-podravske županije na kojoj bi se usvojile konkretne mjere u cilju utvrđivanja istine u slučaju pojeve nedozvoljene količine teških metala u mesu divljači ustrijeljenih u selima ispod Papuka.

HSS subota, 17.02.2007.
U organizaciji Županijske organizacije HSS-a danas je na Gradskoj tržnici održana akcija «Vino – božji dar» kojom ta stranka traži podršku građana kako bi konačno na red saborskih zasjedanja došla rasprava o stanju sigurnosti u prometu na cestama i prijedlog da se u proceduru stavi zakon kojim se traži vraćanje mogućnosti da vozači imaju alkohola u krvi do 0,5 promila. Na konferenciji za novinare pred štandom s promidžbenim materijalima o tome je pod naslovom «HSS prosvjednim kapama do 0,5 primila» govorio saborski zastupnik i predsjednik županijske organizacije HSS-a Željko Pecek.

HSS srijeda, 10.01.2007.
Gradska organizacija HSS-a analizirala je obećanja vladajuće stranke i realizaciju projekata za prošlu godinu. U dopisu koji su poslali medijima predsjednik Ivan Sić se osvrće na 2006. godinu ustvrdivši kako je analiza, s obzorom na nekoliko stotina obećanih projekata, trajala prekratko.«Prošlu godinu su obilježili i razni padovi. Pad niz stepenice, pad na šaku, a i nasilni padovi općinskih i gradskih poglavarstava. Demokracija se, na našoj županiji, krojila argumentom sile i nasilja, kupovinom vijećnika i prijetnjama. Prednjače u tome pojedini čelnici HDZ-a svojim bahatim i arogantnim ponašanjem», piše Sić.

Broj članaka u ovoj kategoriji: 74

sve     naslovi     autori     tekstovi    
 Virovitica.net


 Tražilica
Google Putokazi.net Vtc.net
Virovitica.net
Sve Samo naslovi
Putokazi.net


Google
Web virovitica.net

 Vijesti


ponedjeljak, 29.10.2007.
Bivši policajac bježao pa napao bivše kolege
 
Svjetska građanska zajednica pomaže oboljelom hrvatskom branitelju
 
Kao u akcijskom filmu: Policijska potjera ulicama Virovitice i Pitomače
 
Assitej: Tri nagrade u Viroviticu

nedjelja, 28.10.2007.
Zapaženiji rezultati Virovitičana na plivačkom natjecanja Lige Regije 4
 
Otkriveno spomen-obilježje 136 brigadi Hrvatske vojske
 
Stotinu Virovitičana potpisalo donorsku karticu «Život na dar»
 
Teretni vlak naletio na škodu, vozač neozlijeđen

subota, 27.10.2007.
Čačić: Država daje poticaje, ali ne uvjetuje razvoj kooperacije
 
Teška prometna nesreća u Novoj Bukovici
 
Nikola izvozi beton u Mađarsku
 
Šeks otkrio bistu kardinala Franje Kuharića
 
Ela Marendić, Andreja Grdenić, Mateja Kovačić i Damir Šolc najčitatelji
 
Predstavljena dva sveska monografije Hrvatska pisana kultura
 
Etika na rubu znanosti

petak, 26.10.2007.
Potpora obnovi spomenika NOB-a i Juraju Fofonjki
 
Vladimir Šeks posjetio članove i simpatizere HDZ-a
 
Vladimir Šeks gostovao u emisiji Radio Virovitice
 
Od danas carinarnica u Virovitici
 
Štete od suše 66, 5 milijuna kuna, županija dobila 13,2 milijuna
 
SGZ prikuplja pomoć za teško oboljelog branitelja

četvrtak, 25.10.2007.
GONG negoduje zbog istovremenog raspisivanja lokalnih i parlamentarnih izbora
 
Članovi Mladeži HDZ-a darovali krv
 
Vijećnik Stjepan Kapoli evidencijski listić donio u ponoć
 
Svoboda traži uvid dokumentacije o zakupu državnog zemljišta
10 dana na Virovitica.net

 Sretan rođendan
Branko Akrap (liječnik)
Emil Gazdek (ing. strojarstva)
Matija Idek

 Blog urednika
Državna tajna
Kakvu je to državnu tajnu, vrijednu «izvidnih mjera i radnji» i dvadesetak sati pritvora, odao istraživački novinar Željko Peratović, osvjedočeni borac za pravo na istinu o kriminalu i korupciji, trgovini drogom, oružjem i ukradenim automobilima, prostituciji, zlouporabi tajnih službi, političkim ubojstvima i ratnim zločinima?
Arhiv >>>           Više >>>
 Etika svakodnevice
Etika na rubu znanosti
Jesu li znanost i religija previše udaljeni jedno od drugog, pa se međusobno poništavaju u mjeri koja ostavlja široki prostor nedorečenosti u tumačenju i spoznaji Istine, kao izvorištu etičkih principa? Mogu li se u ime iste približiti jedna drugoj? Postoji li uopće takva mogućnost, i kamo bi nas takvo nešto odvelo?
Arhiv >>>           Više >>>
 Virovitičanka u Zagrebu
Škola bez riječi
U terapijskom jahanju Virovitica prati svjetske trendove, a škola jahanja otvara velike mogućnosti. Konj se na Zapadu već koristi u edukaciji menadžera, a mi ovdje možemo razmisliti kojim bi još stručnjacima koristilo ono što se od konja može naučiti.
Arhiv >>>           Više >>>
 Kancerogena korupcija i
 politička prostitucija
Nezrela demokracija
Hrvatska je bila i ostala zemlja nezrele demokracije upravo zbog činjenice da ima korumpirano pravosuđe, policiju, birokraciju, političko vodstvo i potpuzničke medije.
Arhiv >>>           Više >>>
 Razgovor
Ante Kotromonavić: Ratni put u otvorenom registru bit će sveto pismo za svakog branitelja
S predsjednikom SDP-ova Savjeta za branitelje i Domovinski rat, umirovljenim stožernim brigadirom, Antom Kotromanovićem, koji ovih dana sa SDP-ovim timom «Snaga je u ljudima» obilazi Hrvatsku, razgovarali smo neprihvatljivoj haaškoj presudi Mrkšiću, Šlivanjčaninu i Radiću, SDP-ovom programu za hrvatske branitelje, depolitizaciji braniteljskih udruga …
Arhiv >>>           Više >>>
autipovoljno.com
 Stanje na cestama

 Tečajna lista HNB

 Vremenska prognoza
 Virovitica.net
 Putokaz
 Grad Virovitica
 Servisne informacije
 Virovitica
 Županija
 Dnevni listovi
 Stranke
 Najnoviji postovi


 Index - Vijesti

Lider


 
Pusa d.o.o. - Urednik Goran Gazdek - Programiranje i tehnička podrška: ie-centar
1,15740767796524