BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
109917
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
15-05-2007 Films
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Films : Kuifje in 3D

Voor de verandering eens iets over een Europese strip, beter nog zelfs. Werk van eigen bodem. Kuifje. Steven Spielberg heeft de rechten verworven van Kuifje voor er een film van te maken. Nu hebben ze vandaag op Standaard Online nieuws geplaatst daarover dat ik jullie niet kon weerhouden.

De Nieuw-Zeelandse regisseur Peter Jackson, bekend om zijn trilogie Lord of the Rings, gaat in zee met Steven Spielberg om drie langspeelfilms rond de stripfiguur Kuifje te maken.

De films zullen met een driedimensionale techniek gemaakt worden. Spielberg en Jackson willen, voor de firma Dreamworks, de allernieuwste beeldtechnieken gebruiken.Volgens het Amerikaanse weekblad Variety zullen zowel Spielberg als Jackson elk één film regisseren. Het is nog niet bekend wie de derde regisseur wordt.

Jacksons bedrijf Weta Digital, dat instond voor de vernieuwende speciale effecten van Lord of the Rings, heeft al een film van twintig minuten gemaakt waarin de personages van Hergé een nieuw (animatie)leven opnemen. De film zou de kijkers met verstomming hebben geslagen.

Spielberg spreekt over een nieuwe geboorte van de personages van Hergé. 'Ze drukken emoties uit op een manier die tot dusver niet mogelijk was bij personages die geschapen en geanimeerd waren door de computer. We willen dat de avonturen van Kuifje hetzelfde realistische effect hebben als de live films. Maar Peter en ik zijn ervan overtuigd dat het geen goed idee zou zijn om de strips van Hergé met realistische figuren te filmen. Dat zou de karakteristieke stijl van Hergé geen recht aandoen. Jackson spreekt in dat verband over een 'fotorealistische' stijl.

Verwacht wordt dat Spielberg en Jackson al in het najaar, en zeker volgend jaar, met de opnames kunnen beginnen. Beide regisseurs zijn op dit moment nog bezig met andere projecten: Jackson regisseert momenteel 'Lovely Bones', Spielberg werkt aan 'Indiana Jones 4'.

Bron : Standaard Online

Ik kijk allesinds uit naar een film van toch één van Belgisch grootste trots. Het feit dat het 3D animatie film is valt me een beetje tegen, omdat ik juist uitkeek naar welke acteur ze zouden casten voor die specifieke film. Als ze natuurlijk 3D animaties gaan brengen zoals in Final Fantasy: The Spirits Within, dan zie ik het voor mogelijk. Zolang ze het maar niet Monsters & Co style gaan brengen. Ik wacht angstvallig op de eerste beelden

Geef je mening over de Kuifje film op het BrainFreeze Forum.



(0 Stemmen)
15-05-2007, 17:13:20 Malkavian
comics   films  
Reacties (2)
Nieuws
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Mark Bagley geeft de Spider-man fakkel door.

Mark Bagley, voor mij DE tekenaar van Spider-man. Ja voor mij zelfs beter dan John Romita Sr. mark Bagley bracht me de eerste echte fun van Spider-man in comics. Zijn tekeningen van Venom waren prachtig. De vorm van spieren en gewrichten, ongekent. Ja Mark Bagley staat in mijn lijstje van Favoriete Tekenaars.

Nu gaat hij zijn langst lopende en voor Comics zeer uitzonderlijke run op Ultimate Spider-man beeindigen. Nummer 110 zal tevens het laatste deel zijn van de Marvel Knights arc als het laatste nummer dat Mark Bagley tekende.

In een interview gat Mark te weten dat hij normaal gezien van reeks veranderd als hij naar iets groter, iets beter zoekt. Maar hij zei dat dit na Ultimate Spider-man niet kon doen, Het was gewoon het beste dat hij ooit kon doen. Een betere titel, die populairder was, kon hij gewoon niet vinden. Hij gaf toe dat hij eerst geen vertrouwen had in het concept. Het was eigenlijk al eerder geprobeerd en de eerste nummers zag je Peter Parker ZONDER spider-man kostuum. Pas nadat de eerste nummer verschenen was, wist hij dat hij nooit een meer succesvollere reeks zal tekenen. Dus zoekt hij nu naar het anders. Na 7 jaar iedere maand een nummer in de wereld los te laten, draagt Mark nu de fakkel over aan Stuart Immonen.

Stuart Immonen is een opkomend talent en begint steeds meer te werken aan top titels. Zo heeft hij al Ultimate X-men en Ultimate Fantastic Four getekent. Laten we hopen dat hij even goed werk levert als Mark Bagley.

>

Geef je mening op het BrainFreeze Forum.



(1/5 - 1 Stemmen)
15-05-2007, 12:04:37 Malkavian
comics   nieuws  
Reacties (0)
 Vorige pagina Volgende pagina 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
Previews, Trailers & Parodies! MovieWood
moviewood
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten