BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
114286
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
24-05-2007 Spotlight
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Spotlight : 303

Image Hosting by PictureTrail.comImage Hosting by PictureTrail.com

Garth Ennis heeft een zwakke plek voor stille harde bolsters die de ultiemste confrontaties aangaan zoals John Wayne (zie “Preacher”) en “The Punisher”. Ook heeft hij zijn ergernissen en idealen nooit onder stoelen of banken gestoken. In “303” is dat niet anders.

“303” is het verhaal van een Russische Kolonel die na een bloedig avontuur in Afghanistan waarbij meerdere partijen betrokken zijn, besluit naar Amerika te trekken om iets te doen wat in zijn ogen ultieme rechtvaardigheid is, dit na een leven vol van gewapende conflicten over gans de wereld die uiteindelijk allemaal zinloos zijn gebleken... De titel slaat op het geweer dat hij zal gebruiken om dit doel te bereiken, een antiek brits legergeweer.Ook een Britse officier en een Amerikaanse Sheriff spelen een belangrijke rol in dit verhaal. Praktisch iedereen doet gewoon zijn job, maar raakt op de één of andere manier betrokken in verschrikkelijke situaties waar ze zelf geen hand in hadden, altijd in opdracht van een hogere autoriteit. De werkelijke monsters zijn degenen die men niet op het slagveld ziet.

In deze bundel klaagt Ennis het Amerika aan dat als grondslag voor alle beslissingen de Dollar heeft. Men kan hierin heel wat kritiek vinden tegen het beleid van de republikeinse regering maar uiteindelijk blijft het een tijdloos verhaal. Het tekenwerk van Jacen Burrows is A+. Alles is perfect : lay-out, landschappen, gezichtsexpressies, …. Nog nooit iets gelezen van deze man maar hopelijk zal deze samenwerking met Ennis daar verandering in brengen.

Ik heb alvast van de eerste tot de laatste pagina genoten van dit boek. Eenmaal begonnen kon ik niet meer stoppen met lezen, de leeservaring kwam voor mij bijna overeen met het bekijken van een film. Ennis did it again !

Image Hosting by PictureTrail.comImage Hosting by PictureTrail.com

(Zoals jullie merken heeft Brainfreeze een helpende hand erbij. Bij deze stel ik jullie Spiff voor, een comic liefhebber in hart en nieren. Spiff schrijft prachtige reviews en spotlights. Dus het zal niet bij deze spotlight blijven, wees daar maar gerust van. Welkom Spiff -- Malkavian)






(0 Stemmen)
24-05-2007, 00:17:16 Malkavian
comics   spotlight  
Reacties (0)
 Vorige pagina Volgende pagina 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
u bent hier
ubenthier
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten