BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
109917
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
05-06-2007 Spotlight
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Another 3 Vertigo's First

Vertigo's First. Een service dat de Vertigo website aanbied, Namelijk de eerste nummers van hun reeksen beschikbaar in PDF voor het publiek (klik covers om de nr1 van de reeks te lezen). Ideaal dus om kennis te maken met een reeks en te weten of je ze verder wilt lezen. Kheb jullie in vorige post al laten proeven van DMZ, Preacher en Exterminators. Deze keer zijn er 3 andere Comics aan de beurt.

Transmetropolitan, een brilliante comic serie die zich afspeelt in de toekomst. Het gaat over een Reporter die na jaren terug verplicht naar de stad moet om een nieuw boek te schrijven. Geschreven door niemand minder dan Warren Ellis (Tevens mijn Favo Schrijver ).

Fables is de andere prachtige Vertigo reeks. Denk aan alle sprookjes die je kent van vroeger en plaats ze in de stad. Ze wonen allemaal tesamen in een appartements gebouw waar Sneeuwwitje baas van is. Realistische sprookjes het is eens iets anders.

En als laatste van deze Vertigo's First heb je YThe Last Man. Yorick is samen met zijn aapje de 2 laatste mannelijke specimen op aarde. Alle mannen zijn op onverklaarbare wijze aan een mysterieuze ziekte gestorven. The world is rules by women, dat moet een zachtaardige lieve wereld zijn zo zonder bloeddorstige mannen. Of toch niet? (natuurlijk zal van elke comic binnenkort ook een review van verschijnen)

Enjoy!

Transmetropolitan, Fables en Y The Last Man zijn beschikbaar in TPB bij Sodacomics.be



(0 Stemmen)
05-06-2007, 23:19:06 Malkavian
comics   spotlight  
Reacties (0)
Reviews
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Review : Batman Hush

Jeph Loeb schreef in het verleden 2 Batmanklassiekers die zich afspeelden na "Year One" van Frank Miller, namelijk : "The Long Halloween" & "Dark Victory".  In 2003 verscheen een nieuw verhaal van Jeph Loeb : "Hush" volumes 1 & 2 dat zich afspeelt in de huidige leefwereld van Batman.  Voor dit verhaal dat gespreid is over 12 issues deed hij beroep op één van de artwork-legendes van het vak, namelijk Jim Lee, vooral bekend van X-men.

Het verhaal is zoals de vorige Batmans van Loeb een beetje een detective-verhaal.  Alles wat je nooit zou verwachten gebeurt hier : handlangers worden vijanden, een vijand wordt een handlanger, slechterikken worden nog sterker, een oude bekende lijkt uit het graf te zijn opgestaan, enz.... Er zijn veel hoogtepunten met als uitschieters een gevecht met Superman en de smeekbede van de Joker om niet omgebracht te worden omdat hij voor één keer onschuldig zou zijn.  Het verhaal leest enorm lekker weg, het is superspannend en iedereen passeert de revue.  Nieuwkomers kunnen dit verhaal ook volgen aangezien er bij elk personage een beetje wordt ingegaan op zijn of haar achtergrond.

Wat het meest opvalt aan deze bundels is het prachtige tekenwerk van Jim Lee.  De meester overtreft zichzelf.  Verschil lende stijlen worden gebruikt en hij doet dit met verve, hier worden definitieve versies van de personages uit het Batman-universum neergezet. Het negatieve aan dit alles, waardoor het ook geen superklassieker is, is het feit dat de ontknoping niet zo onverwacht is en dat alles een beetje vergezocht is.  Batman's wereld moet worden kapotgemaakt door iemand die zijn identiteit kent en hij gebruikt de meest ongelooflijke methodes om dit te doen.  Maar eigenlijk is de simpelste manier om Batman kapot te maken toch om gewoon zijn identieit vrij te geven aan de pers of om hem gewoon te doden tijdens de meerde malen dat de kans zich voordoet in dit verhaal.  Als je dus de vergezochte intrige niet zo erg vindt kan je genieten van een spannend, soms grappig maar vooral prachtig vormgegeven Batman-verhaal.

Deel 1 en Deel 2 zijn te vinden bij Sodacomics.be





(0 Stemmen)
05-06-2007, 14:00:35 Malkavian
comics   review  
Reacties (0)
Nieuws
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Busted

Jaja, het helpt allemaal niet meer,
het verstoppen van papa's comics achter gesloten deuren.
Het maakt haar alleen des te nieuwsgieriger.
Ze is 20 maanden ...

Wat doet papa allemaal achter die deur??
Welke schatten kan ik daar vinden??

Ik denk dat ik dat leuk ga vinden ...!!
WOW, Cool
"Mars Attacks".
Papa let toch niet op !!

Of wel ??



We enjoyed it !!





(0 Stemmen)
05-06-2007, 08:00:06 Malkavian
comics   fun  
Reacties (0)
 Vorige pagina Volgende pagina 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
Noorderkroon-Achel, sterren kijken met....
noorderkroon-achel
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten