BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
112219
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
24-04-2007 Films
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Grindhouse opgesplitst en vertraagd...

Echte fans, en de meeste andere filmliefhebbers, kijken steeds uit naar de nieuwe Quentin Tarantino of Robert Rodriguez. Beide heren hebben ons al meermaals verbaast met hun blitse en originele stijl. Rodriguez die origineel en kleinschalig begon met El Mariachi, daarna zich uitleefde met Desperado en From Dusk til Dawn, om ons onlangs nog maar te belonen met de fantastische Frank Miller comicbook verfilming van Sin City. En Tarantino.. onze Quentin. De man heeft me al zo veel films geschonken die bovenaan mijn favorietenlijstje pronken: Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill, ...

Kill Bill overigens dat oorspronkelijk als 1 film moest uitkomen werd reeds opgesplitst door QT op aanraden van de gebroeders Weinstein (oprichters van Miramax filmstudios). Mijn persoonlijke mening is nog altijd dat het om het geld gaat, en dat de production agency de beweegredenen van een Rodriguez of QT om een film in een welbepaalde stijl aan te bieden daarmee in de wind slaan. want dat is net waar het om draait. Rodriguez en QT wilden ons (en dat betekent iedereen) de Grindhouse ervaring aanbieden omdat zij er zo van genoten vroeger. Twee films voor de prijs van één, ingepakt met enkele lekkere fake trailers. Maar nee hoor, de Weinsteins menen dat het beter is de segmenten "Death Proof" (QT) en "Planet Terror" (Rodriguez) apart te vertonen, dus twee voor de prijs van twee... Voor de fake trailers mogen we vast wachten op de DVD release, maar er is sprake van extra beeldmateriaal dat dan terug in beide segmenten zou gegoten worden om de films wat 'op te dikken'.

Daar gaat dus je 'grindhouse' ervaring. Maar dat is nog niet alles. De Weinsteins menen dit enkel te doen in landen waar er geen Engels wordt gesproken (als moedertaal) en waar ze dus ook nog nooit van een 'grindhouse' gehoord hebben.And last but not least: niet alleen wordt de film opgesplits en mag je dus dubbel betalen voor de ervaring, ook de release data zijn opgeschoven en beide films (Death Proof & Planet Terror) komen zelfs niet op dezelfde datum uit. Op de kalender staat momenteel voor België "Death Proof" gepland voor 6 juni 2007 en "Planet Terror" maar liefst op 1 augustus!

You got to be fucking kidding me...

Geschreven door Nick "TheRealWetWilly" Van Damme



(5/5 - 3 Stemmen)
24-04-2007, 13:11:39 Malkavian
"comics"   "films"  

Reacties

Vul hier uw reactie in
Uw naam verplicht
Uw e-mail
URL
Titel
Reactie verplicht
Anti-spam verplicht Typ de onderstaande karakters over in het invoervak. Dit vragen we om geautomatiseerde spam tegen te houden.
- Klik hier of op de afbeelding als u de tekst in de afbeelding niet kan lezen.
- Specifieke reclamefilters kunnen de reden zijn waarom u deze code niet kan lezen. Is dit bij u het geval? Laat het ons weten.
(verplicht = verplicht!)
 BrainFreeze Forum is geop... Kryptonite bestaat en is ... 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
Wat we dagelijks horen zien en meemaken
kathrien
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten