BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
110086
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
01-05-2007 Spotlight
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Spotlight : StormWatch





De reeks Stormwatch heeft zijn ups and downs gekend sind zijn opstart in 1993 door Jim Lee.
Het was één van de basisreeksen die deel uitmaken van zijn imprint: Wildstorm.Deze werd later opgekocht door Dc.
Wildstorm moet een brug vormen tussen het brave en meer mainstream geörienteerde superheroes en de volwassen gerichte imprint Vertigo.Het Stormwatch team werd gesponserd door de UN, met een orbit satellite basis met de "Weatherman" als CEO . The Weahterman aka Henry Bendix, heeft cybernetische implantaten die rechtstreeks verbonden zijn met zijn brein zodat hij sneller en beter kan inspelen op internationale crisissen. Zijn Field Commander was Jackson King, aka Battalion, die weer later de rol van Weatherman zal overnemen.

Na een massale cross-over "Wildstorm Rising" neemt Warren Ellis het roer over en schrijft deze serie naar nieuwe hoogten. De serie krijgt zelfs een nieuwe start om zo nog meer lezers te trekken. Hij introduceerde allerlei nieuwe zaken, die hij later overneemt naar zijn andere series.
Dit is een vertrekpunt die de moeite is om te lezen. Warren Ellis weet als geen ander om er structuur in te brengen en het geheel een leuke twist te geven.

Uit Stormwatch groeit dan "The Authority" voort, een superhelden team met ballen die uiteindelijk het heft in eigen handen nemen en bereid zijn om daarvoor op hun bek te gaan. Een andere serie is "Planetary" waarover ik alleszins ooit dieper wil op ingaan. Natuurlijk krijgen de Britten dan ook hun eigen team "The Monbarchy", voor de lezers die graag hun comics lezen onder invloed van LSD of mushrooms.

Daarna wordt de reeks nog wel eens opgepikt maar nooit met commercieel succes, alhoewel de serie mij altijd kon bekoren.Zeker de recente serie "Stormwatch: Post Human Division" waarvan de eerste bundel nog moet verschijnen, is er eentje om op je wish list te zetten.Sommige leden zijn hun krachten kwijt, de UN draait de budget zo goed als dicht en ze laten een paar criminele lunatiks in hun rangen.Genoeg stof om nog even door te gaan, daarom geven we Christos Gage (schrijver) en Dough Mahnke (artist)onze onverbreidelde steun.

Enjoy !!





(0 Stemmen)
01-05-2007, 21:43:03 Malkavian
comics   spotlight  

Reacties

Vul hier uw reactie in
Uw naam verplicht
Uw e-mail
URL
Titel
Reactie verplicht
Anti-spam verplicht Typ de onderstaande karakters over in het invoervak. Dit vragen we om geautomatiseerde spam tegen te houden.
- Klik hier of op de afbeelding als u de tekst in de afbeelding niet kan lezen.
- Specifieke reclamefilters kunnen de reden zijn waarom u deze code niet kan lezen. Is dit bij u het geval? Laat het ons weten.
(verplicht = verplicht!)
 Spotlight : Rob Croonenbo... Spotlight : Spawn (Revamp... 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
4deleerjaarblog
vierdeleerjaarchrist...
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten