BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Interviews
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
114281
Categorieën
Tags
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
21-05-2007 Films
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Smile, it's Joker time

Normaal gezien post ik niks over Batman. Aangezien ik niet in het vaarwater van Collega Comic Blogger "The Batcave" wil komen. Maar hij zal me deze post wel vergeven. Het is gewoon te zalig voor de Comic fans om dit achter te houden.

Op ibelieveinharveydent.com kon je al een teaser van the Dark Knight zien. Je ziet Aaron Eckhart in de rol van Harvey Dent op een verkiezings Affiche. Aaron Eckhart was zalig in Thank you for Smoking dus ik ben er gerust in dat hij een goede Harvey Dent gaat neer zetten. Niet lang achter de release van die teaser site kwam er een nieuwe site. Ibelieveinharveydenttoo.com

daarin zag je een bekladde affiche van harvey Dent. Hoe meer bezoekers er op de site kwamen en hoe meer mensen zich inschreven, hoe meer je een tweede foto zag. Na 300000 mails was de foto van Heath Ledger als de Joker volledig zichtbaar.

En wat voor een foto. WOW. Batman Begins gaf ons een blik op een meer realistische Batman, weg van de Tepel pakjes en fluo kleuren die de laatste 2 versie tevoorschijn had getoverd. Batman Begins gaf een ruwe echte batman, iemand van vlees en bloed. Het lijkt erop dat de Joker, in the Dark Knight, ook de realistische toer opgaat. Als de foto inderdaad echt is, en de joker echt zo gespeelt gaat worden dan kan deze Joker wel eens de meest zieke joker zijn die er ooit is gemaakt. Denk bij zo'n gezicht een schatterlach en iedereen krijgt schrik. Dark knight vs Dark Prince. Wat de connectie is tussen Harvey Dent en de Joker is nog niet geweten. Wie weet is de Joker wel de aanleiding naar Harvey Dent's verandering in Two-face. We zullen moeten afwachten tot de film uitkomt.

Geef je mening over de Joker op het Brainfreeze Forum. Ik vind het allesinds al prachtig.



(0 Stemmen)
21-05-2007, 14:31:49 Malkavian
comics   films  

Reacties
21-05-2007, 19:18:08
gelukkig
hehehe gelukkig maar dat je het niet erg vind ;-)
Comic blogs moeten elkaar steunen ;-)
http://brainfreeze.skynetblogs.be/
Malkavian
21-05-2007, 16:31:10
Het is wennen, maar ik vind de nieuwe Joker zeker niet slecht. Nolan heeft woord gehouden dat hij voor een nieuwe en frisse Joker zou zorgen.
En nee, The Batcave vindt deze post niet erg ;-)
http://the-batcave.skynetblogs.be
Neil Johnson

Vul hier uw reactie in
Uw naam verplicht
Uw e-mail
URL
Titel
Reactie verplicht
Anti-spam verplicht Typ de onderstaande karakters over in het invoervak. Dit vragen we om geautomatiseerde spam tegen te houden.
- Klik hier of op de afbeelding als u de tekst in de afbeelding niet kan lezen.
- Specifieke reclamefilters kunnen de reden zijn waarom u deze code niet kan lezen. Is dit bij u het geval? Laat het ons weten.
(verplicht = verplicht!)
 Spotlight : Preacher 3 Vertigo Firsts : DMZ, E... 
Home
Collectorz.com Comic Collector
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
Sil
sylvia
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten