BRAINFREEZE
Thoughts about COMICS served cool and fresh.
Forum
What is Brain freeze?
Why do we sometimes get headaches when we eat ice cream?

The nerves at roof of the mouth overreact to the cold temperature of the ice cream and assume that the brain must need heating. To heat the brain blood vessels swell. This is what causes the ice cream headache or as I call it ‘brain freeze’. It is estimated that 30% of the population suffer from these headaches.
Google
101503
Categorieën
E-mail

Verzoekjes, tips of huwelijksaanzoeken via deze weg kan je me mailen

decoration
Archief per berichten
31-10-2007 Films
Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken... Wanted : de Trailer

wanted

 

Wanted, een van mijn favoriete Comics. Een van mijn eerste reviews op Brainfreeze was over Wanted. Een verhaal over een sukkel die gecontacteerd word door Fox, in de film gespeeld door niemand minder dan Angelina Jolie. Zij weet de sukkel te vertellen dat zijn vader een huurmoordenaar was, ja was want hij is vorige nacht vermoord. En de sukkel moet in zijn voetstappen treden, een over the top explosieve comic vol super slechteriken. Lees zeker de review nog eens door.

De film neemt een deel van het verhaal over, namelijk de sukkel moet in de voetstappen treden van de vader. Hij wordt daardoor getrained door de fraternity, een groep van huurmoordenaars. En daar stopt zowat de gelijkenis denk ik, ja ik zeg denk ik aangezien ik me baseer op de trailer. Geen Super Villians in blinkende pakjes die elkaar de kop inslagen, geen reus die volledig bestaat uit stront van alle dictators en massamoordenaars die er geweest zijn. Het lijkt erop dat ze er een gewone actie film van hebben gemaakt. Op het eerste zicht zeker geen slechte actie film maar ze hadden hem eveneens Shoot Angelina ofzo kunnen noemen en niemand die moppert. Waarschijnlijk vonden de film producers het niet zo'n goed idee om de reus volledig uit stront op het scherm te toveren. Alhoewel het in Dogma dan wel weer gaat.

Nuja, ik ga de film zeker bekijken maar waarschijnlijk proberen te vergeten dat het gebaseerd is op de comic. Een Film gebaseerd op een comic die de comic maar voor 1/3de volgt, tja Hollywood zeker?

enjoy

 



 



(0 Stemmen)
31-10-2007, 13:09:55 Malkavian
actie   angelina jolie   comics   films   wanted  

Reacties
31-10-2007, 21:08:37
Vind het ook jammer dat Eminem niet de hoofdrol speelt. Als de film het verhaal van de comic niet volgt en waarschijnlijk het taalgebruik ook niet, ben ik al heel wat minder geïnteresseerd.
CyCe
31-10-2007, 15:18:38
Lara Croft 3 !!!
:)

Is één van die comics waar ik dus bitter wienig van weet, buiten dat het gaat over assassins die de/hun wet handhaven tegenover andere assassins. Thx voor de emailtje. Mag ik je quoten in m'n post...waarschijnlijk voor zaterdag of zo? ;)

cheers !


http://boy-meets-girl.skynetblogs.be
Dave
BmeetsG@gmail.com

Vul hier uw reactie in
Uw naam verplicht
Uw e-mail
URL
Titel
Reactie verplicht
Anti-spam verplicht Typ de onderstaande karakters over in het invoervak. Dit vragen we om geautomatiseerde spam tegen te houden.
- Klik hier of op de afbeelding als u de tekst in de afbeelding niet kan lezen.
- Specifieke reclamefilters kunnen de reden zijn waarom u deze code niet kan lezen. Is dit bij u het geval? Laat het ons weten.
(verplicht = verplicht!)
100.000 bezoekers
Get2knowMe Links
Lijst met bevriende Comic Blogs
Marvel News
Andreas, striptekenaar
De Ultieme FilmBlog
The Batcave
cheeks's blog
  • Hints
    De verschillen tussen...
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
BRAINFREEZE
Gebruik deze link indien u deze headlines wil gebruiken op uw eigen site
decoration
Archief per dag
decoration
Willekeurige Skynet Blog
FULL GAS 4-STROKE SQUAD
fullgas4-strokesquad
Evalueer mijn blog!





Bekijk de resultaten