Sitemap |  Coffee Queen  - Sweden Coffee Queen - English Coffee Queen -Norwegian Coffee Queen - German Coffee Queen - Chinese Coffee Queen - Spanish
Sök fritext:   
ÅF login:  


"...with a passion for coffee"

Vår passion för kaffe och kaffemaskiner startade för 40 år sedan. Med hjälp av ständig produktutveckling och innovativa lösningar kan vi idag erbjuda mer än 50 olika modeller av kaffemaskiner som säljs över hela världen. Tack vare vårt breda utbud är chanserna goda att vi har en maskin som passar just din miljö och dina behov.

Har du bråttom har vi en snabb maskin. Har du många gäster har vi en maskin med stor kapacitet. Vill du ha en perfekt cappuccino så löser vi galant den beställningen också.

Välkommen till en värld full av kaffeupplevelser!



Nyheter

GastroNord 2008

Coffee Queens stora utbud av kaffemaskiner och serveringsstationer, tillsammans med de nya vattenmaskinerna och juicemaskinerna, stod verkligen i fokus på årets Gastro Nord.
Läs mer »
Koppnings SM

Coffee Queen var även i år med och sponrade årets Koppnings SM som gick av stapeln den 7 april. Koppnings SM är en tävling med högt tempo och härlig spänning och den går ut på att skilja på bryggkaffe och bryggkaffe. Och inte bara det, på kortast tid också!
Läs mer »
Toppbetyg för Crema Barista!

Master Barista Daniel Chomieniec jobbade hårt under turistmässan i Göteborg med att servera espresso till besökarna. Till sin hjälp hade han en av våra maskiner - Crema Barista. Hur det gick? Ja, det är med glädje vi citerar Daniels betyg:
Läs mer »
Nyhetssakiv »


läs mer om Waterline

Bild,


Coffee Queen AB - Box 960 - 671 29 Arvika - Tel 0570-477 00 - info@coffeequeen.se