Bonniervideo.se
Bonniervideo.se
Bonnierförlagen lanserar en ny videosajt. Läs mer!

Familjens projektledare säger upp sig
Gunilla Bergensten sätter fart på debatten om ansvarsfördelningen i familjelivet.

Faktoider
Boken som tänkt att göra dig lite klokare. Inte bara genom att lära dig saker som du inte visste, utan framför allt genom att lära dig att saker som du trodde att du visste inte var sanna.

Skriv ut
 
© Sandra Quist Johan Kinde
Johan Kinde, född 1963, växte upp i Åkersberga och är bosatt i Stockholm. Mellan åren 1979 och 1986 var han sångare och låtskrivare i Lustans Lakejer. Sedan dess har han fortsatt som soloartist och även gjort comeback med gruppen, som bland annat deltog i Melodifestivalen 2007. Någon sorts extas är är en roman om människorna bakom 1980-talets yta.

 
© Sandra Quist Viveca Sten
Viveca Sten är chefsjurist på Posten och har tidigare givit ut flera juridiska fackböcker. Hon bor utanför Stockholm med man och tre barn. Sedan barnsben har hon tillbringat somrarna på Sandhamn, där hennes släkt har haft hus i flera generationer. I de lugnaste vatten är den första boken i en serie Sandhamnsdeckare.


Letar du efter ett förlag till din bok? Forum ger inte ut barn- och ungdomsböcker, och för tillfället inte heller lyrik eller fantasy, men i övrigt har vi en bred och varierad utgivning av såväl skön- som facklitteratur. Sänd in ditt manus på papper. Vi behandlar inte manuskript skickade på disketter eller med e-post, eftersom hanteringen med utskrifter skulle bli alldeles för dyr och tidskrävande. Bifoga följebrev och en kort sammanfattning av manuset. Vi kan tyvärr inte bekräfta mottagandet av ditt manuskript, men vi hör av oss så snart vi hinner! (Expeditionstiden ligger på 1–2 månader.) Inskickat manus returneras endast på begäran. OBS! Skicka en kopia av ditt manus, aldrig originalet!

Bokförlaget Forum AB
Manusavdelningen
Box 70321
107 23 Stockholm
Limetta