Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX är ett affärssystem för medelstora företag och divisioner av stora företag. Strategisk inriktning för produkten är att ytterligare knyta ihop Dynamics AX med Microsofts övriga produkter samt att leverera mer branchspecifik funktionalitet.

Dynamics AX levereras i över 40 länder. Många internationella företag har olika affärssystem i olika länder vilket kan göra administrationen och tillgängligheten besvärlig. Med Dynamics AX kan man köra flera länder mot en central lösning, man behöver inte ha system lokalt utan utnyttjar ett centralt system. Detta gör det också enklare att addera nya enheter.

Ytterligare ett skäl till att välja Dynamics AX är skalbarheten. Du får ett affärssystem som kan anpassas i takt med att Din verksamhet växer och förändras. Vi har idag installationer med allt ifrån 10 till över 1000 samtidiga användare. Allt i ett, förutom Ekonomi, Handel, Logistik, Produktion innehåller Dynamics AX även HR och CRM-funktionalitet.

En av Dynamics AX grundpelare är att det ska vara möjligt att göra både enkla designmässiga förändringar och mer funktionsmässiga förändringar. Användaren kan, på ett enkelt sätt, själv förändra formulär och skapa egna menyer direkt i Dynamics AX.

Det faktum att Dynamics AX bygger på Microsofts plattform underlättar inte bara för inlärningen, det  ger Dig dessutom tillgång till den senaste teknologin på en mängd områden såsom analys, rapportering, integration, portalhantering, dokumenthantering, säkerhet, utvecklingsverktyg, kontorsautomation, m.m. Som Dynamics AX-kund drar du därmed inte bara nytta av investeringar i Dynamics AX utan i all forskning och utveckling på Microsoft-plattformen.

SYSteams erbjudande

För att vi snabbt skall komma igång med implementeringen har vi på förhand satt upp det, som vi menar är Best Practice inom Er bransch. Detta bidrar till att projekttiden blir kortare och att Ert företag snabbare kommer igång med Dynamics AX.

En stor del av implementeringsarbetet är konvertering av data från befintliga system. För att underlätta konverteringen har vi färdiga mallar för export av data från Ert befintliga system.

Microsoft Gold Certified Partner

SYSteam och Microsoft har ett djupt partnersamarbete där SYSteam har den högsta partnerstatusen hos Microsoft.

Kundreferenser

För mer information

Magnus Peterson

036-14 92 51

magnus.peterson@systeam.se