Universitat Pompeu Fabra
E-Notícies
29-09-2010

Els estudis de Relacions Laborals obren el nou curs amb una lliçó sobre la reforma laboral vista des de la judicatura

María Luisa SegovianoMaría Luisa Segoviano Astaburuaga, Magistrada de la Sala IV del Tribunal Suprem, impartirà la lliçó "La reforma laboral. Una visió des de la judicatura", que obrirà el curs 2010-2011 dels estudis de Relacions Laborals de la Facultat de Dret.

L'acte tindrà lloc l'1 d'octubre, a les 11.00 hores, a la sala de graus Albert Calsamiglia de l'edifici Roger de Llúria del campus de la Ciutadella, i comptarà amb la presència de Chelo Chacartegui, directora dels estudis, que presentarà la ponent. María Luisa Segoviano enfocarà la seva ponència des de l'òptica jurisdiccional, analitzant les implicacions que la recent aprovació de la reforma laboral suposa en la seva aplicació per part dels tribunals. 

Un cop acabat l'acte inaugural, a les 12.00 hores, tindrà lloc el primer Seminari de la 5a. edició del Cicle sobre Judicialització i Model de Relacions Laborals, que versarà sobre "Responsabilitat econòmica per vulneració de drets fonamentals i la seva tutela jurisdiccional". Hi participaran Jordi Agustí Julià, Manuel Ramón Alarcón CaracuelFernando Salinas Molina i Maria Luisa Segoviano Astaburuaga, magistrats de la Sala IV del Tribunal Suprem

María Luisa Segoviano Astaburuaga, que va exercir com a secretària judicial durant quatre anys a Catalunya, és professora associada de Dret Processal a la Universitat de Valladolid. Ha publicat nombrosos treballs sobre temes laborals substantius i procedimentals, com és el cas dels comentaris a les lleis d'igualtat, de procediment laboral o d'enjudiciament civil, així com a la reforma laboral del 2010, tema que serà l'objecte de la lliçó inaugural.


Darrera actualització 29-09-2010
© Universitat Pompeu Fabra, Barcelona